Our Gallery

Contact Info

Succesul companiei noastre nu ar fi posibil fara angajatii nostri. Succesul lor este si al nostru si de aceea le sustinem pregatirea profesionala si dezvoltarea personala.

Ne concentram atentia pe construirea relatiilor solide, dezvoltand caractere si cariere in medii de crestere.

[ Aplica pentru un post ]

    Campurile marcate cu * sunt obligatorii!

    CV-urile se pot transmite si catre : office@cmaconstruct.ro

    Imi exprim consimtamantul pentru prelucrarea datelor personale incluse in documentul pe care il incarc in aceasta pagina, in scopul angajarii / demararii unei colaborari pana la retragerea consimtamantului meu, în conformitate cu normele aplicabile. Am fost informat de faptul ca imi pot retrage consimtamantul trimitand o cerere la adresa office@cmaconstruct.ro.

    Prin transmiterea unui CV catre office@cmaconstruct.ro sau catre orice adresa de e-mail a domeniului cmaconstruct.ro, va exprimati consimtamantul pentru prelucrarea datelor dumneavoastra cu caracter personal din cuprinsul documentului transmis in scop de angajare/demarare a unei colaborari, pana la momentul retragerii consimtamantului, in conditiile legislatiei aplicabile. Retragerea consimtamantului dumneavoastra se face prin transmiterea unei solicitari la adresa office@cmaconstruct.ro